02 września (poniedziałek) zapraszamy na:

Uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego 2019 / 2020

=> dla klas pierwszych godz. 9.00

=> dla klas drugich i trzecich godz. 10.00

Dla podkreślenia wyjątkowości tego dnia w życiu każdego z uczniów (uczennic) prosimy o przybycie w stroju galowym.

 

29 sierpnia (czwartek) zapraszamy na zebranie organizacyjne w auli IX Liceum (dotyczy klas pierwszych)
godzina 17.00 - dla rodziców uczennic i uczniów kończących gimnazjum
godzina 18.00 - dla rodziców uczennic i uczniów kończących szkołę podstawową

 

27 sierpnia - 11.00 - spotkanie przewodniczących zespołów przedmiotowych z p. dyrektor
28 sierpnia - 9.00 - spotkanie nauczycieli w zespołach przedmiotowych
28 sierpnia - 11.00 - Rada Pedagogiczna

  DZWONKI

   /czas trwania zajęć lekcyjnych/

Godzina lekcyjna Czas
trwania lekcji
Czas
trwania przerwy

1

 

7.30 -  8.15

5 min.

2

 

8.20 -  9.05

10 min.

3

9.15 - 10.00

 

10 min.

4

10.10 - 10.55

 

10 min.

5

11.05 – 11.50

 

20 min.

6

12.10 – 12.55

 

10 min.

7

13.05 – 13.50

 

10 min.

8

14.00 – 14.45

 

10 min.

9

14.55 – 15.40

 

5 min.

10

15.45 - 16.30

 

5 min.

11

 

16.35-17.20